infomomenten

In samenwerking met het Forum Palliatieve Zorg kan uw organisatie een gratis infomoment palliatieve zorg organiseren voor de plaatselijke bevolking van een gemeente, voor hulpverleners, artsen, etc.  

Dit infomoment gebeurt in samenwerking met een lokale vereniging, OCMW, mutualiteit, woonzorgcentrum, huisartsenkring,… en kan plaatsvinden in de lokalen van de organisatie zelf of op andere locaties bv. zaal woonzorgcentrum, in het cultureel centrum van de gemeente, parochiezaal.

Er komen een aantal sprekers aan bod die vertellen over hoe zij aan palliatieve zorg doen in hun werksetting: bv. directie woonzorgcentrum, huisartsen, verpleegkundigen eenheden/dagcentra, verpleegkundige thuiszorgequipe Omega van uw regio. Nadien is er tijd voor vraagstelling vanuit het publiek en debat.

Ook is er de mogelijkheid om een film over het thema te vertonen, met een nabespreking. Het Forum beschikt over een zeer uitgebreide collectie fictie- en docufilms over levenseinde, palliatieve zorg, euthanasie, …

Praktisch:

Het Forum Palliatieve Zorg zorgt voor de inhoudelijke coördinatie en organisatie van de bijeenkomst.

We verwachten van de initiatiefnemers het zoeken van een aantal gemotiveerde hulpverleners/vrijwilligers/artsen die deze avond mee willen realiseren, de aanwezigheid en medewerking op de bijeenkomst(en) en publiciteit voor het initiatief via jullie contacten.

Contact:

Forum Palliatieve Zorg: 02/456.82.09 of info@forumpalliatievezorg.be of online via www.forumpalliatievezorg.be